.

.

graviditas) është periudha kohore, gjatë së cilës në trupin e femrës një qelizë vezore e fekonduar zhvillohet deri në një foshnje. .

Kjo është një nga shenjat e para të shtatzanisë.

.

. janë me fluks të pakët dhe me ngjyrë të ndryshme nga menstruacionet.

Nov 4, 2020 · Tekstura, sasia dhe ngjyra e menstruacioneve varen nga shumë faktorë që janë : Sa të rënda janë periodat e tua.

. . Kur njëra nga tubat dëmtohet, për shembull për shkak të mbështjelljes, shanset janë më të mëdhaj.

Mar 24, 2021 · Lodhja. 65:4.

Megjithatë kohëzgjatja normale e menstruacioneve është nga 2 në 8 ditë.

.

. Java e 7 e shtatzanise Nena Fytyra juaj mund.

Simptomat e shtatzënisë 1. class=" fc-falcon">Ndjeshmëria e nuhatjes.

.
.
Kur veza arrin në mitër ajo bashkohët me atë shtresë të mitrës që quhet endometrium dhe kështu fillon shtatzania.

.

Pas këtij intervali menstruacionet zakonisht rikthehen dhe femra prapë është fertile (mund të mbetet shtatzënë).

. . search.

Në përgjithësi shansat për të mbetur shtatëzanë prapë jashtë mitrës janë përreth 7-10 përqind dhe kjo varet nga operimi që është duhur të bëhet dhe ndonjë dëmtim themelor në tubën e mbetur. . fc-falcon">Shtatzënia (në mjekësi përdoret edhe shprehja graviditet nga lat. . Java e 4 e shtatzanise.

.

Po, mund të ndodhë që edhe gjatë shtatzanisë të shfaqen menstruacionet false, në rast se shtatzania sapo është formuar. Ka shumë mite rreth marrëdhënieve seksuale dhe riprodhimit që ende kanë nevojë të qartësohen ditët e sotme, pavarësisht informacioneve të shumta që disponohen.

Ovulacioni: vezori lëshon një vezë.

.

.

Testi i gjakut.

Dhe për çfarë e detyrojmë këtë? Si rregull i përgjithshëm, nëse ka gjakderdhje të mjaftueshme për të mbushur një jastëk ose tampon, kjo është një shenjë se ndoshta nuk.